A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У Жашкові наразі працюють над чотирма великими об'єктами благоустрою (ВІДЕО)

Дата: 09.12.2018 09:00
Кількість переглядів: 1602

Фото без описуХто йде вперед- той має результат - таким принципом керуються у Жашківській міській об’єднаній територіальній громаді. Завдяки плідній праці міського голови, депутатського корпусу, виконавчого комітету та апарату виконкому Жашківської міської ради реалізовуються численні плани та задуми, спрямовані на покращення благоустрою та інфраструктури громади та міста зокрема. Для цього орган самоврядування Жашківської ОТГ залучає кошти як з місцевого, так і з обласного та державного бюджетів.

Зокрема, цьогоріч до Державного фонду регіонального розвитку подано чотири проекти.  І за сприяння народного депутата України Валентина Ничипоренка ці проекти було відібрано, та виділено із державної скарбниці на поліпшення соціальної інфраструктури понад 10 млн.грн.:

  • 6 млн.грн. на будівництво водопровідної мережі в мікрорайоні Городище, протяжність якої 6 км. Наразі надійшло  2 529 000 грн. На ці кошти закуплено матеріали та розпочато роботи.
  • 1 000 130 грн. на капітальний ремонт тротуару по вул.Перемоги-Вокзальна, протяжністю 1291 м. Надійшло ж - 411 000 грн. За ці кошти виконано 50% робіт.
  • 1 552 000 грн. виділено на капітальний ремонт тротуару по вул.Соборна протяжністю 483 погонних метри. Надійшло 591 400 грн., тому виконано лише третину робіт. 
  • 2 000 762 грн. на капітальний ремонт водопровідної мережі по вул..Соборна, Благовісна, Захисників України та Вокзальна  протяжністю 1399 м. Надійшло 844 200 грн. Наразі роботи проводяться на вул. Вокзальна.

Саме в силу того, що процедура оформлення документів довготривала, а кошти надходять частинами, заплановані роботи, відповідно, здійснюються поетапно та з певною затримкою. А це, в свою чергу, викликає невдоволення серед населення та ряд запитань до місцевої влади. Ситуацію прокоментував очільник Жашківської ОТГ Ігор Цибровський.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь