Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У школі та дитсадочку с.Скибин проблему опалення вирішено (ВІДЕО)

Дата: 02.12.2018 14:36
Кількість переглядів: 712

Фото без описуРік тому було створено Жашківську об’єднану територіальну громаду, до складу якої увійшли села Скибин, Литвинівка, Марійка та м.Жашків. А разом з ними перейшли на баланс Жашківської міської ради і заклади освіти, які були не в найкращому стані: приміщення аварійні, без належної термомодернізації, без технічної документації тощо.

Від моменту створення в ОТГ відділу освіти, у школах, дитсадках та закладах позашкілля активно ведуться капітальні та поточні ремонті роботи. Фото без описуТа чи не найбільше уваги вимагав Скибинський навчальний заклад, який за 46 років свого існування практично не знав тепла. З самого початку система опалення тут була побудована неправильно, тому жодні спроби покращити температурний режим в закладі не увінчувалися успіхом. До недавнього часу тв зимовий період температура у приміщені коливалася від +10 до +14 градусів. В таких умовах школярі навчалися у верхньому одязі, а щоб вкласти дошкільнят спати (дитсадок також Фото без описурозміщений у цій будівлі), нянечки змушені були гріти простирадла праскою…

Після детального вивчення цього питання очільником громади, депутатським корпусом, апаратом виконавчого комітету та відповідними комісіями - було вирішено виділити необхідну суму коштів та реконструювати систему опалення. І вже 15 жовтня цьогоріч у навчальному закладі нарешті стало тепло. Фото без описуАби обговорити такі позитивні зміни, з робочим візитом завітали до Скибина очільник громади Ігор Цибровський, начальник відділу освіти Жашківської міської ради Валентина Савицька та депутати Жашківської міської ради.

Створення належних умов для навчального процесу- Фото без описуодне із пріоритетних питань у Жашківській об’єднаній територіальній громаді, тому розуміючи складну проблему Скибинського навчального закладу, влада доклала чималих зусиль задля її вирішення. Сьогодні в обох установах тепло, затишно. Тут не лише повністю переобладнано опалення, а й водопровідну систему, відремонтовано і добудовано внутрішню вбиральню. Все це обговорювалося на зустрічі представників влади з педагогічним колективом школи.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь