A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У школі та дитсадочку с.Скибин проблему опалення вирішено (ВІДЕО)

Дата: 02.12.2018 14:36
Кількість переглядів: 694

Рік тому було створено Жашківську об’єднану територіальну громаду, до складу якої увійшли села Скибин, Литвинівка, Марійка та м.Жашків. А разом з ними перейшли на баланс Жашківської міської ради і заклади освіти, які були не в найкращому стані: приміщення аварійні, без належної термомодернізації, без технічної документації тощо.

Від моменту створення в ОТГ відділу освіти, у школах, дитсадках та закладах позашкілля активно ведуться капітальні та поточні ремонті роботи. Та чи не найбільше уваги вимагав Скибинський навчальний заклад, який за 46 років свого існування практично не знав тепла. З самого початку система опалення тут була побудована неправильно, тому жодні спроби покращити температурний режим в закладі не увінчувалися успіхом. До недавнього часу тв зимовий період температура у приміщені коливалася від +10 до +14 градусів. В таких умовах школярі навчалися у верхньому одязі, а щоб вкласти дошкільнят спати (дитсадок також розміщений у цій будівлі), нянечки змушені були гріти простирадла праскою…

Після детального вивчення цього питання очільником громади, депутатським корпусом, апаратом виконавчого комітету та відповідними комісіями - було вирішено виділити необхідну суму коштів та реконструювати систему опалення. І вже 15 жовтня цьогоріч у навчальному закладі нарешті стало тепло. Аби обговорити такі позитивні зміни, з робочим візитом завітали до Скибина очільник громади Ігор Цибровський, начальник відділу освіти Жашківської міської ради Валентина Савицька та депутати Жашківської міської ради.

Створення належних умов для навчального процесу- одне із пріоритетних питань у Жашківській об’єднаній територіальній громаді, тому розуміючи складну проблему Скибинського навчального закладу, влада доклала чималих зусиль задля її вирішення. Сьогодні в обох установах тепло, затишно. Тут не лише повністю переобладнано опалення, а й водопровідну систему, відремонтовано і добудовано внутрішню вбиральню. Все це обговорювалося на зустрічі представників влади з педагогічним колективом школи.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь