A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Мітинг з нагоди Дня Гідності і Свободи

Дата: 23.11.2018 11:42
Кількість переглядів: 449

Фото без описуУ Жашкові відбулися пам’ятні заходи з нагоди Дня Гідності і Свободи. Зокрема 21 листопада представники влади району та Жашківської ОТГ, трудових колективів, громадських організацій, пересічні жителі міста – взяли участь у мітингу біля банера, розташованого на місці майбутнього пам’ятника загиблим та учасникам війни в зоні проведення АТО/ООС.

В ході заходу звучали патріотичні вірші та ліричні композиції у виконанні  працівників культури Жашківського районного РБК ім..Порфира Демуцького. Перший заступник голови Жашківської районної ради Юрій Барабаш, заступник голови Жашківської районної ради Людмила Мазур та міський голова Ігор Цибровський вшанували Небесну Сотню та загиблих учасників російсько-української війни, звернувшись до учасників заходу з промовами.

«Жашівчани ніколи не стояли і не стоять осторонь суспільно важливих подій. Цей день є тріумфов свідомого патріотизму. І в цей день ми повинні згадати у думках і в словах тих героїв, котрі загинули на майдані. Адже вони показали, що наш народ має гордість і гідність, що кожна людина важлива для побутови демократичного суспільства.

І важко сказати, яким буде наше завтра. Але я знаю точно: українці варті достойного життя і боротимуться за нього до кінця» - зауважив Ігор Цибровський.

Завершився урочистий мітинг традиційним покладанням квітів до банера.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь