A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Жашківські спортсмени знову серед кращих

Дата: 20.11.2018 12:26
Кількість переглядів: 1342

Фото без опису18 листопада в стінах Олімпійського коледжу імені Івана Піддубного в м.Київ відбувся Кубок України з перетягування канату, в якому взяли участь 15 чоловічих і 8 жіночих команд.

Не пропустили цієї спортивної події і жашківчани. Чоловіча й жіноча збірні Жашківської ОТГ (тренер Дмитро Мазур) продемонстрували гідний рівень підготовки, завзято відстоювали звання кращих у кожному пулі. За перемогу доводилося боротися із командами, в складі яких були найсильніші стронгмени світу, такі як Ольга Лящук та Богдан Новіков.

В результаті – у напруженому і водночас яскравому протистоянні стали володарями бронзових кубків. Жашківським спортсменам також були вручені грамоти, медалі та подарунки. Та головне – наші атлети вкотре довели: вони – серед кращих в Україні! З чим вітаємо їх та зичимо сил і наснаги підкорювати ще більші вершини в спорті.

 

До слова, команди, котрі здобули у цих змаганнях золото (Київський національний торговельно-економічний університет), тренує та очолює жашківчанин Артем Цибровський, котрий у свій час опановував перетягування канату і в Жашківському дитячо-юнацькому клубі фізичної підготовки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь