A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Про обслуговування обладнання зрідженого газу

Дата: 02.11.2018 08:47
Кількість переглядів: 565

Фото без описуЗвертаємо Вашу увагу, що останнім часом склалась негативна ситуація щодо використання населенням побутових газових балонів, які заправляються у неспеціалізованих організаціях, що займаються роздрібною торгівлею газом. Так через недосконалість законодавства та задля економії, у жителів не газифікованих районів, як і у інших жителів, виникає потреба заправляти балони на автозаправних станціях, де реалізовується газ для автомобілів чи, навіть, з цистерн. На території України, в тому числі і в Черкаській області, спостерігається тривожна тенденція до збільшення аварій у житлових будинках та об’єктах підприємницької діяльності, пов’язаних із неналежним використанням побутових газових балонів, які є джерелом підвищеної небезпеки.

На пульт аварійно-диспетчерської служби Товариства надходять численні виклики щодо витоків газу із групових балонних установок зрідженого вуглеводневого газу та, навіть, автомобільного газобалонного обладнання. На сьогоднішній день в тарифі на постачання природного газу ПАТ «Черкасигаз» не враховані витрати на обслуговування обладнання, що використовує скраплений газ, тому у підприємства немає фінансової можливості та правових підстав перевіряти, обслуговувати таке обладнання та приймати участь у ліквідації аварійних ситуацій, пов’язаних з ним.

Окрім цього ПАТ «Черкасигаз» з 2015 року не здійснює реалізацію зрідженого газу для населення.

Враховуючи вищевикладене повідомляємо, що з 01.11.2018 року ПАТ «Черкасигаз» не буде здійснювати виїзди АДС на аварійні виклики пов’язані з використанням зрідженого газу. Разом з тим зазначаю, що ПАТ «Черкасигаз» буде надавати відповідним рятувальним службам посильну допомогу у ліквідації аварійних ситуацій.

 

(ПАТ "По газопостачанню ""Черкасигаз", Жашківське відділення)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь