A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У Жашківській ОТГ пройшли зустрічі з народним депутатом України Валентином Ничипоренком

Дата: 25.10.2018 23:04
Кількість переглядів: 1009

Фото без опису20 жовтня завершився «Тур лідера» народного депутата України Валентина Ничипоренка. В ході цієї щорічної акції народний обранець зустрічається із жителями усіх 110 населених пунктів свого виборчого округу (Жашківський, Маньківський, Лисянський, Звенигородський, частина Тальнівсткого району та м. Ватутіне).

Зустрічався Валентин Ничипоренко і з громадянами населених пунктів Жашківської міської об’єднаної громади.

Зокрема, під час зібрання у Жашкові першу чергу Валентин Миколайович прозвітував про свою законотворчу діяльність. З 2014 року на посаді народного депутата України Валентином Ничипоренком до Верховної ради було подано  39 законопроектів та більше 900 депутатських запитів. Варто виокремити такий законопроект, яким передбачено повернення до старого порядку виходу на пенсію, а саме: для жінок у 55 років, а для чоловіків відповідно у 60 років та суттєво зменшена вимога до кількості страхових років. Але, нажаль, парламент не підтримав цей законопроект. Як і багато інших.

«Я подав законопроект про призначення аудиту щодо обґрунтованості комунальних тарифів. На сьогодні, я вважаю, це одне із найактуальніших питань для пересічних українців. Та цей документ чомусь не розглядають… Один із законопроектів стосується того, щоб урядовці і депутати отримували заробітну плату, згідно своїх окладів. Бо бачите, які виписують собі надбавки, премії – іноді по 40 млн.доларів. Також не хочуть розглядати цей законопроект. Є низка моїх законопроектів, спрямованих на соціальний захист населення. А ще в 2014 році я подав законопроект, відповідно до якого депутати мали б бути відкомандировані до бойових частин, які знаходяться на лінії зіткнення – щоб вони усвідомили, що таке війна. Також не розглядають такий проект…» - наголосив народний обранець.

Під час заходу відбулась жвава дискусія-діалог у форматі запитання – відповідь із присутніми у залі.  Питання, які піднімалися під час зустрічі, стосувались найбільш актуальних тем сьогодення: корупції, зняття депутатської недоторканості, тарифів,  стану доріг,  медичної і  освітньої галузей,  майбутніх президентських виборів.

За словами Валентина Миколайовича, саме такі зустрічі і живе спілкування дають можливість окреслити нагальні потреби громад та будувати відповідну законотворчу діяльність.

Нагадаємо, окрім депутатської діяльності, Валентин Ничипоренко займається ще благодійництвом. Зокрема, за його сприяння створено благодійний фонд «Люди мають жити краще». Із нього фінансується чотири програми: встановлення дитячих майданчиків, допомога освітнім та медичним закладам, допомога онкохворим дітям або дітям, у котрих хвороба загрожує життю.

Валентином Ничипоренком активно залучаються кошти із державного бюджету на будівництво та ремонт доріг, тротуарів, системи водопостачання тощо. Лише в цьому році завдяки сприянню народного обранця з державної казни на благоустрій в Жашківській ОТГ було виділено більше 10 млн.грн.

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь