A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

З Днем працівників освіти!

Дата: 07.10.2018 10:07
Кількість переглядів: 540

Шановні працівники освіти!

Дозвольте виразити шлибоку повагу до представників вашої професії! Виховання – один з найдавніших видів діяльності. Спочатку вихованням і навчанням підростаючого покоління займаються батьки, а вже згодом – учитель, котрому належить відкрити перед дитиною двері у дорослий світ.

Професії народжуються і вмирають, а ремесло вчителя – буде актуальним, поки існує людство. Змінюються умови і засоби виховання. Та незмінним залишається головне призначення педагога – навчити людину бути людиною! 

Аби передати цінні знання дітям, сучасний учитель повинен бути працелюбним, вміти надихати, бути тонким психологом, постійно займатися саморозвитком, аби іти в ногу з часом, бо кожне нове покоління дітей, яких він навчатиме – це люди нового часу, нової ери технічного прогресу, з інакшим кругозором. Хочеш виховати і навчити здорову успішну особистість – доклади зусиль: виховай спочатку таку особистість в собі. Так, випадкові люди дуже рідко затримуються в цій професії.

І ми дякуємо вам, шановні педагоги, за вашу відданість своїй роботі, альтруїзм та любов до дітей! Зичим вам, аби ваша кропітка праця приносила задоволення. У родинах у вас буде злагода, здоров’я – міцним, життя - осяяне любов’ю! І щоб праця ваша винагороджувалася і матеріально, і людською вдячністю. Зі святом!

 З повагою,  міський голова Ігор Цибровський,

депутатський корпус, виконавчий комітет

та апарат и виконавчого комітету

Жашківської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь