A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

За вісім місяців поточного року в ОТГ сталося 22 пожежі

Дата: 28.08.2018 13:24
Кількість переглядів: 573

Жашківським РС УДСНС України у Черкаській області проаналізовано стан з пожежами та наслідками від них на території Жашківської об’єднаної територіальної громади станом на 20 серпня 2018 року.

Так, із зареєстрованих 45 пожеж на території Жашківського району 22 пожежі зареєстровано на території громади, з них 15 пожеж виникло в м. Жашків, 4 пожежі в с. Скибин та по 1 пожежі в с. Литвинівка, с. Вільшанка та  с. Марійка. Матеріальні втрати, завдані пожежами, складають 2 615 600 гривень. З них прямий збиток склав  934 100 гривень та побічний 1 681 500 гривень.

На місці пожеж виявлено 1 загиблу особу, травмованих осіб не виявлено. Вогнем пошкоджено 14 будівель на території приватного житлового сектору та 3 одиниці автомобільної техніки.

Найбільше пожеж протягом звітного періоду виникло внаслідок короткого замкнення електропроводки 7 пожеж, внаслідок необережного поводження з вогнем виникло 6 пожеж, внаслідок порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електропобутових приладів виникло 3 пожежі. Внаслідок порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей - 3 пожежі. Внаслідок занесення стороннього джерела запалювання (підпалу) виникла  1 пожежа. У двох випадках причина пожежі встановлюється.

(Інформацію надано Жашківським РС УДСНС України у Черкаській області)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь