A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

«МОЛОДЬ-fest» у Жашкові

Дата: 26.06.2018 15:33
Кількість переглядів: 1354

Фото без опису 24 червня у Жашкові відбувся фестиваль «МОЛОДЬ-fest» з нагоди Дня молоді. Фестивалили жителі і гості громади під девізом «Святкуй з піснею! Люби спорт! Будь молодим!». Власне, організатори заходу – відділ культури, молодіжної політики, спорту і туризму Жашківської міської ради – зробили акцент на активному відпочинку та позитивних емоціях. Масштабний захід включав концертно-розважальну і спортивну програму.

Фото без описуЛюбителі спорту мали можливість взяти участь у змаганнях із великого тенісу та шахів. Зокрема у триденному рейтинговому турнірі з шахів Черкаської області, фінал якого проходив саме в День молоді, взяли участь 28  представників із сіл Литвинівка (Жашківський район), Горошків (Тетіївський район), Синява Фото без опису(Рокитнянський район), міст Жашків, Умань, Монастирище, Тальне, Звенигородка, Корсунь, Миронівка, Березань, Маріуполь. Змагалися шахісти не лише за звання кращого, а й за цінні призи Жашківської громади – побутову й кухонну техніку. Символічно, що головний подарунок – мультиварку, виграла жінка – одна з небагатьох представниць прекрасної статі, що брали участь в турнірі. Результати шахових змагань будуть враховані в рейтингу Федерації шахів України.

Фото без описуНапруженою була боротьба і на тенісному корті. Призери змагань отримали медалі, грамоти і, як самі переконують, багато позитивних емоцій та задоволення від гри.

Фото без описуРозважальна частина фестивалю проходила під відкритим небом на стадіоні ім.Ю.Гагаріна. Яскраві хореографічні постановки, запальні вокальні номери та численні конкурси на силу й витривалість не залишили байдужим нікого. В ході заходу були відзначені найбільш активні й талановиті представники молоді Жашківської ОТГ. Фото без описуВолейбольні й баскетбольні команди громади отримали цього дня в подарунок комплекти форми, волейболісти – м’ячі, а збірні з перетягування канату – спеціальне взуття, форму й спорядження, що вберігає спортсменів від травм. Завершальним Фото без описуакордом фесту став Кубок Жашківської громади (Соколівка - Кривчунка).

Святкування Дня молоді організовували в Жашківській міській об’єднаній громаді вперше. Фото без описуІ міський голова Ігор Цибровський висловив надію, що такі спільні святкування громадою стануть традиційними, наша молодь, яка є найталановитішою, найактивнішою та найспортивнішою, буде проявляти ініціативу у розбудові своєї громади. А міська влада зі свого боку готова й надалі підтримувати слушні пропозиції й ідеї молодого покоління.

 

Результати змагань

Рейтинговий турнір із шахів:  

          Фото без опису1 місце - Логозинська Валентина, м.Березань, Київська область

          2 місце - Жук Ігор, м. Умань

          3 місце - Фещенко Богдан, с.Синява, Рокитнянський район.

          4 місце - Бзік Владислав, Зелений Ріг, Жашківський район

 

Великий теніс:Фото без опису

          1 місце - Остапенко Олег

          2 місце – Бурлуцький Володимир

          3 місце - Кивгило Роман.

 

 

Фото без описуФінал кубку Жашківської громади з футболу:

Соколівка - Кривчука 2:0

7 тур чемпіонату Черкаської області з футболу ФК "Тальне" - ФСК "Жашків" 1:1

Фото без опису

 

 

Конкурси:

Перетягування канату: 1 місце - Жашків

                      Фото без опису                  2 місце - Скибин

     3 місце - Соколівка.

Присідання з мішком цукру: переможець з 15 присіданнями за 1 хвилину Паращук Олег житель м.Жашків 

Біг 30 метрів зі скатом: переможець житель м. Жашків Рачинський Іван з результатом 13,8 секунд.

Фото без описуВідділ культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради висловлює вдячність за допомогу всім, хто долучився до організації фестивалю та зробив свято яскравим: Міському будинку культури (дир.Катерина Рибаченко), Скибинському СБК (дир. Володимир Піроцький), Литвинівському СБК (дир. Наталія Якубчик) та Вільшанецькому СБК (дир. Тамара Чабан); Будинку дитячої та юнацької творчості  (дир. Лілія Петренко) та Жашківському дитячо-юнацькому клубу фізичної підготовки (дир. Дмитро Мазур); за допомогу в організації та Фото без описупроведенні турнірів з шахів, великого тенісу Сергію Дроботу та Олегу Остапенку, керівництву стадіону ім.Ю.Гагаріна (дир. Микола Вовк); Жашківській дитячій музичній школі (дир. Валерій Немна), студії танцю «Стар» та хореографічному колективу «Салма» (кер. Оксана Шимчик); зразковому дитячому ансамблю гармоністів (кер. Іван Сухий); Бузівському духовому оркестру (кер. Леонід Кобилянський), Жашківській ЦБС (дир. Валентина Марчук), магазину «Тіберіум» (дир..Юрій Тертер’ян), власнику магазину «Світ техніки» Андрію Холупку, депутатському корпусу, виконавчому комітету й апарату виконкому Жашківської міської ради та міському голові Ігорю Цибровському.

БІЛЬШЕ ФОТО ТУТ:

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь