A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Заходи з нагоди Дня скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні

Дата: 23.06.2018 08:43
Кількість переглядів: 546

Фото без опису22 червня В Україні вшановують світлу пам'ять мільйонів українців, життя яких обірвала Друга світова війна. Горем і болем вона увірвалась в кожну українську домівку, кривавою лінією пройшла через кожне серце, кожну долю.

Нині вже мало залишилося у живих тих, хто зі зброєю у руках захищав тоді нас від фашистської навали. З кожним роком їх невблаганно стає все менше і менше. Та всі, хто здобував перемогув Другій світовій, навічно залишаться у вдячній пам'яті нащадків, а спомин про них передаватиметься з покоління в покоління.

 22 червня жителі Жашківщини, зокрема і преставники депутатського корпусу, апарату виконавчого комітету, виконкому Жашківської міської ради, громадських організацій, трудових колективів та інші жителі Жашківської ОТГ взяли участь у заходах з нагоди Дня скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні. Урочистості та покладання квітів відбулися на районному рівні у Жашкові біля Меморіалу Слави. Вшанували пам’ять загиблих у Другій світовій війні мітингами та хвилиною мовчання і в селах, що входять до ОТГ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь