A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Щира вдячність медичним працівникам

Дата: 17.06.2018 17:15
Кількість переглядів: 2045

Роботу медиків називають найгуманнішою справою. Допомагати людям повернути і зберегти здоров’я – благородна справа! А коли допомагаєш у таких – без перебільшення – екстремальних ситуаціях, коли нема елементарних засобів та інструментів для роботи – праця медика перетворюється на подвиг.

А окрім того, медик зцілює не лише тіло, а й душу. Він має дати надію, підтримку, налаштувати на позитив. Він повинен розвиватися, здобувати нові знання, часто – працювати без вихідних, свят, права на сон.

Словом, мистецтво зцілювати – це покликання і служіння. І наші медики – від головного лікаря  до санітарки – докладають максимум зусиль, аби ми з вами мали можливість поліпшувати своє здоров’я.

Тому й не дивно, що робота тих, хто працює в медицині, озивається вдячністю в серцях пацієнтів. Зокрема, лист-подяку адресували пацієнти персоналу неврологічного відділення Жашківської ЦРЛ:

«Ми хочемо висловити подяку від щирого серця працівникам неврологічного відділення Жашківської ЦРЛ: Ганджі Галині Полікарпівні, старшій медсестрі Криловій Олександрі Миколаївні, медичним сестрам Сліпенко Аллі Петрівні, Черей Аллі Олександрівні, Стецюк Галині, Ременець Галина Іванівна, а також санітарочкам, котрі так часто забігають у палату, подають руку допомоги важкохворим. Спасибі всім за привітні посмішки, за добре слово, що зцілює краще від ліків, за чистоту і порядок.

Які ви всі молодці, як чуйно, гарно, з теплотою ставитеся до пацієнтів. Хай у вас ніколи не болять рученята ставити оті крапельниці. Хай вас усіх Бог рясно благословить, щоб ви ніколи не знали горя.

А Ви, Галино Полікарпівно, дуже уважна, милосердна, чуйна, добра як  лікар. Ви ставитеся до чужих людей, як до своїх рідних дітей. Бажаємо Вам Божих благословень, здоров’я, успіхів у вашій нелегкій праці.

З повагою, вдячні пацієнти Кравець Ніна Іванівна, Черешнюк Галина Іванівна, Чайка Ганна Мколаївна, Ященко Катерина Данилівна, власюк Ганна Захарівна, Шерстяк Марія Степанівна».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь