A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Свято дитинства

Дата: 04.06.2018 14:51
Кількість переглядів: 607

Фото без описуШколярі і дошкільнята закладів освіти Жашківської міської об’єднаної громади днями мали можливість цікаво й весело відзначити Міжнародний день захисту дітей.

Святкування розпочалося 31 травня – для дітей пільгових категорій вихованці та педагоги Будинку дитячої та юнацької творчості демонстрували постановку "Колобок на новий лад". Цього ж дня, за сприяння народного депутата України Валентина Ничипоренка, було організовано екскурсію кінно-спортивним комплексом "PARADEALLURE", пригощання та дозвілля в  дитячій кімнаті. А з 1 по 14 червня діятиме безкоштовний атракціон гірка.

1 червня відділом освіти та відділом культури, молодіжної політики, спорту і туризму Жашківської міської ради було організовано численні заходи: флеш-моб, майстер-класи, міні-футбол, баскетбол та показові виступи з різних видів спорту, змагання під назвою «Туристичний екстрим», міні-велоперегони для дошкільнят, виставка дитячих робіт «Дитинства яскравого мить», фестиваль «У кожній дитині – сонце».

Міський Ігор Цибровський та начальник відділу освіти Жашківської міської ради Валентина Савицька привітали дітей, педагогів, батьків із святом та вручили дітям відзнаки  за особливі досягнення в навчанні, спорті.  Кожен заклад відділу освіти отримав сертифікат на придбання оргтехніки та спортивного спорядження.

У мікрорайоні Цукрозавод цього дня діти мали можливість насолодитися шоу мильних бульбашок та пошуком піратських скарбів в товаристві аніматорів. Депутатами Жашківської міської ради через міську Програму культурного розвитку було виділено кошти на закупівлю подарунків для юних учасників цього дійства. А благодійним фондом «Нова громада» передано дітям солодкі презенти та воду.

Загалом, діти провели час весело, цікаво та з користю!

БІЛЬШЕ ФОТО ТУТ

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь