A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Заборона використання штучних квітів

Дата: 06.04.2018 16:29
Кількість переглядів: 606

Фото без опису

Шановні жителі міста!

   Відповідно до рішення виконавчого комітету Жашківської міської ради №54 від 20.04.2017 року та згідно з п.4.12.3.1 та 4.12.3.2  Правил благоустрою, санітарного утримання території, забезпечення чистоти і порядку в м. Жашків, затверджених рішенням Жашківської міської ради №39-4/VI від 09.09.2014 року

- Утримання місць поховання не передбачає розміщення екологічно небезпечних штучних квітів,вінків на могилах у зв’язку з шкодою для навколишнього середовища;

- Заборонити використання об’єктів благоустрою територіальної громади для реалізації штучних квітів, кошиків, вінків, виготовлених із пластику.

      Як інформують екологи, пластикова квітка чи вінок не мають нічого спільного з виявом християнської віри. Окрім того, пластикові вінки мають нетривалий термін використання, за рік їх викидають на смітники. Якщо пластмасу закопувати в землю, вона не розкладається упродовж багатьох десятків років. Натомість під час спалювання створює діоксини, які виділяють отруйні для навколишнього середовища речовини та провокують виникнення злоякісних пухлин.

     Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів - тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

 

Звертаємося до Вас відмовитися від пластикової поминальної атрибутики.

Бережіть здоров’я  своє та оточуючих!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь