A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Сезон ремонту доріг стартував

Дата: 27.03.2018 16:45
Кількість переглядів: 668

Фото без описуІз приходом тепла активізувалися роботи з благоустрою в Жашківській ОТГ. Зокрема, у місті проводиться поточний ямковий ремонт, який розпочато з центральної вулиці. Поліпшення дорожнього покриття виконується силами Жашківського управління житлово-комунального господарства.

Фото без описуСтарт сезону ремонту доріг прокоментував міський голова Ігор Цибровський: «Прийшла весна, сніг розтанув, і як у кожного господаря в дворі – так і в нас у місті – дуже багато роботи з благоустрою. Та як би ми не робили капітальні ремонти доріг, все ж вони з часом руйнуються. Дається взнаки велике навантаження. Особливо – на центральні дороги, де й автомобілі вкрадаються великовагові, незважаючи на дорожні обмежуючі знаки, які забороняють проїзд таких авто. І, як наслідок, - асфальтобетонне покриття пошкоджується.

По вулиці Захисників України укладалося асфальтобетонне покриття чотири роки тому. Тут уже де-інде з’являються ямки, тріщини, в які забігає вода, і відповідно дорога руйнується. От ми уже бачимо – є ями, які досягають 1м2, якщо ми їх вчасно не відремонтуєм – вони стануть ще більші.

Фото без описуОсь наразі ми проводимо поточний ямковий ремонт так званим холодним асфальтом. Цю суміш ми розігріваємо, закриваємо пошкоджене місце, ущільнюємо. Передбачається, відремонтована ділянка дороги прослужить певний час – принаймні до тієї пори, коли дочекаємося якісних сприятливих погодніх умов для більш ефективного поточного ремонту гарячими сумішами.

Асфальт ще вологий, у ями збігається вода. Доводиться пошкоджені ділянки розігрівати газовим пальником, щоб вода випарувалася. Думаю, протягом тижня найбільш аварійні місця ми відремонтуємо. І будемо чекати погоди для запланованих ремонтних робіт. Кошти в нас на це передбачені – близько півтора мільйона гривень».

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь