A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Увага! Громадське обговорення!

Дата: 22.03.2018 09:52
Кількість переглядів: 480

Відповідно до статей 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», «Порядку громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 №555, з метою оприлюднення проектів містобудівної документації на місцевому рівні та доступ до цієї інформації громадськості щодо врахування громадських інтересів Жашківська міська рада повідомляє наступне.

     Розроблено містобудівну документацію: «Детальний план території частини кварталу житлової та громадської забудови з метою розташування магазину та прибудови до існуючого житлового будинку по вул. Вокзальній,1 міста Жашкова Черкаської області ».

     Проектувальник – приватний підприємець Білецький В.А. (кваліфікаційний сертифікат серія АР №000952 від 01.06.2011).

      Основні техніко-економічні показники, зокрема пояснювальна записка та графічні матеріали (креслення) розміщені на сайті міської ради http://zhashkivska.gromada.org.ua/ у розділі «Звернення та оголошення».

       Заяви, зауваження та пропозиції щодо врахування громадських інтересів, вказаного вище детального плану території впродовж 30 днів з дня опублікування даного повідомлення приймаються Жашківською міською радою за адресою: вул. Захисників України, 17 м. Жашків; тел. 6-11-41; 6-11-46.

Завантажити матеріали


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь