A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Святковий концерт з нагоди Міжнародного жіночого дня

Дата: 16.03.2018 09:33
Кількість переглядів: 642

Фото без опису

У Жашкові відбувся святковий концерт з нагоди 8 Березня. Для представниць прекрасної статі номери готували колективи, окремі солісти-виконавці та дитячий хореографічний колектив «Веселка» (керівник Т.Громова) Жашківського районного будинку культури імені Порфира Демуцького, ВІА «Друге життя» (керівник О.Яковчук), зразковий дитячий ансамбль гармоністів (керівник І.Сухий), вокальний жіночий ансамбль української пісні «Червона калина» Острожанського сільського будинку культури (керівник М.Ярошенко), вихованці Жашківської дошкільної установи №1 (музичний керівник Е.Савчук), запрошені аматори сцени.

Із вітальним словом в ході заходу виступили перший заступник голови Жашківської районної ради Юрій Барабаш та міський голова Ігор Цибровський.

Очільник Жашківської ОТГ від імені громади побажав присутнім у залі винуватицям свята: "Висота культури визначається ставленням до жінки. І я зичу від душі, щоб оточуючі ставилися до вас з повагою, щоб цінували вас, вашу мудрість, щирість, самопожертву. Від усієї душі бажаю Вам величезного жіночого щастя! Нехай поруч з Вами завжди будуть лише гідні люди. Нехай у вашому житт панують любов і гармонія, а на Вашу честь розквітають квіти й звучить музика. Будьте завжди життєрадісні, сповнені надій та оптимізму!"

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь