Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Оголошення та звернення

До уваги усіх мешканців Жашківської територіальної громади

Відділ “Центр надання адміністративних послуг” апарату виконавчого комітету Жашківської міської ради просить усіх громадян, у міру своєї можливості, з’явитися з документами, які посвідчують особу (паспорт, код, дітям до 14 р.- свідоцтво про народження, а також будинкової книги – за наявності) для перевірки та авторизації даних у реєстрі щодо відповідності відомостей про місце реєстрації. Оскільки відомості в реєстрі територіальної громади зазначені не в повному обсязі, а відомості про дітей до 18 років  – відсутні.

11:46 13.11.2023

На військову службу у підрозділ Черкащини

Другий відділ Уманського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (колишній Жашківський військкомат) запрошує військовозобов'язаних на військову службу під час мобілізації у підрозділ на Черкащині по знищенню Безпілотних літальних апаратів (БпЛА або дрони типу "ShaHed", "Герань" тощо).

11:02 13.11.2023

ВУЖКГ запрошує на роботу!

Жашківське виробниче управління житлово-комунального господарства запрошує на постійну роботу:    - бульдозериста;    - тракториста;                     - підсобного працівника;    - електрика.  За довідками та інформацією звертатись за тел: 6-07-20, або за адресою вул. Соборна, 50 у м. Жашків з понеділка по п'ятницю з 8:00 -16:00.

14:07 10.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь