A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Іван Сухий став гостем "Суспільного" (ВІДЕО)

Дата: 25.02.2020 11:09
Кількість переглядів: 1256

Заслужений працівник культури України, музикант, педагог, викладач Мистецької школи Жашківської міської ради Іван Сухий став гостем програми «Суботнім вечором» (телекомпанія «UA: ЧЕРКАСИ»).

Іван Іванович  повідав про своє захоплення музикою ще з дитинства, про вірність справі свого життя – навчанню дітей гри на гармоніці, унікальність його колекції музичних інструментів. Цьогоріч зразковому дитячому ансамблю гармоністів виповнилося 29 років і 15 років музею української гармоніки. Чимало вихованців Івана Сухого теж присвятили себе музиці.

Колектив Івана Івановича побував на конкурсах і фестивалях у 12 країнах світу, виборюючи призові місця та гран-прі. В ефірі «Суспільного» викладач і музикант висловив вдячність владі Жашківської ОТГ: «Депутатський корпус міської ради на чолі з міським головою Ігорем Цибровським прикладають усі зусилля, щоб громада розвивалася. Яскравим прикладом є створення Мистецької школи, де зроблено гарну концертну залу, відремонтовано опалення, освітлення. Депутати і міський голова допомагають нам. Завдяки їхній підтримці ми у Білорусі виступали, в Іспанії, Італії. І я кажу їм слова вдячності».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь