A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У Жашківській школі №5 вчать безпеці в інтернеті

Дата: 19.02.2020 15:05
Кількість переглядів: 703

Фото без опису11 лютого 2020 року у світі відзначається День безпечного Інтернету. Запровадили його мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій, особливо дітьми та молоддю. День безпечного Інтернету відзначають щороку. Люди об’єднуються, щоб посприяти позитивним змінам, підвищити освіченість з питань безпеки онлайн та поваги у мережі.

Учні 8-го класу ЗЗСО №5, разом з практичним психологом закладу Сміщенко С. С. долучились до Дня безпечного інтернету та провели заняття з елементами тренінгу «Ключові моменти спілкування в мережі інтернет. Кібербулінг - проблема сьогодення».

Під час виконання різноманітних завдань діти розглянули та обговорили плюси та мінуси інтернету, оновили свої знання про кібербулінг, пройшли тест «Інтернет: жертва, свідок, агресор». Цікавим моментом було опрацювання вправи «Факт чи міф?», коли при поданих твердження вирішувалась правдивість чи абсурдність поданої ситуації. Діти вчилися правильно користуватися особистими обліковими записами, соціальними мережами, розпізнавати прояви кібербулінгу та  інтернету загалом. Таким чином кожен з учнів взяв для себе корисну інформацію, котра знадобиться в майбутньому.

Джерело: http://zhashkiv5.school.org.ua/news/14-56-11-11-02-2020/



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь