A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Злагодженість у роботі - забезпеченість безпечних умов для учасників освітнього процесу

Дата: 21.01.2020 11:30
Кількість переглядів: 320

Фото без описуНа постійному контролі відділу освіти знаходиться питання створення безпечних та належних умов перебування, виховання, навчання, харчування, фізичного розвитку та зміцнення здоров’я дітей дошкільного та шкільного віку. 14 січня начальником В.Савицькою проведено нараду з директорами закладів освіти з питання організованого початку ІІ семестру 2019 – 2020 навчального року.

      Важливою умовою для надання якісної освіти -  організоване здорове та безпечне харчування. Акцентовано увагу керівників на пріоритетному завданні міської ради про невідкладні заходи щодо покращення здоров’я дітей та посилення контролю відділу освіти та керівників закладів за організацією харчування, зокрема забезпечення учнів та  вихованців достатньою кількістю харчових продуктів, чистої питної води, додержання вимог санітарно – гігієнічних правил і норм.  

      Рекомендовано керівникам ЗО проаналізувати роботу харчоблоків та їдалень на засіданнях педагогічних рад, завершити їх паспортизацію.

       Відділом освіти і надалі вживаються  заходи щодо організації проведення лаболаторних досліджень безпечності і якості сировини та продуктів харчування, їх зберігання, належного матеріально-технічного забезпечення харчоблоків, їдалень у закладах освіти відповідно до вимог системи НАССР. Технологом А.Жмуд відділу освіти організовуються систематичні навчання відповідальних працівників адміністрації закладів, персоналу харчоблоків і їдалень. В ЗО організована співпраця з батьками щодо  організації харчування дітей у школах та садочках.

        Не менш важливим питанням  порядку денному залишається стан пожежної безпеки. Розроблені  заходи на виконання рекомендацій  Приписів Управління ДСНС України Черкаської області. На сьогодні вивчаються тендерні пропозиції  учасників із проведення монтажу автоматичної пожежної сигналізації СПШ №1. Доручено керівникам закладів перевірити та примати на постійному контролі всі питання, що стосуються дотримання пожежної безпеки в закладах освіти (доступність запасних виходів, вміння користуватися вогнегасниками, систематичне проведення тренувальних евакуацій, наявність відповідних розміток тощо).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь