A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Відкритий турнір з боксу на кубок міського голови І.А.Цибровського

Дата: 14.01.2020 09:06
Кількість переглядів: 586

        Згідно календарного плану спортивно-масових заходів Жашківської ОТГ, в період  23 - 24 грудня, в спортивному залі ДНЗ «Жашківського АТПЛ», відбувся Відкритий турнір з боксу на кубок міського голови І.А.Цибровського  серед чоловіків, та жінок усіх вікових категорій.

        В змаганнях взяли участь 88 боксерів із 9 команд, м. Жашкова, с. Охматів, м.Корсунь-Шевченківськ, м.Ватутіне, м.Тального, смт.Ставище, смт.Баришівка, м.Біла Церква, Київської області та м. Київ.

        Перед початком змагань з вітальним словом виступив міський голова Ігор Цибровський.

        Серед багатьох переможців слід відзначити: Вершкову Варвару, Жолобову Вікторію, Савчук Марину, Тернесюк Аліну, Мікіріна Назара,  Рижука Артема, Щербину Богдана, Смалія Назарія, Смілянець Владислава,  Репецького Олександра, Білого Максима, Бойко Артема, з Жашкова, та Пловайко Олександру, Безруку Анну, Кривенко Анастасію, Хрипко Кирила, Дзюбу Сергія з Охматова.    

       Загально-командне  I – місце у змаганнях виборола збірна команда  Жашківської громади, II – місце посіла команда селища Ставище Київської області, III – місце зайняла команда м. Ватутіне.

       Кращі боксери, та команди турніру були нагороджені кубками, та спеціальними кубками, «За техніко-тактичну майстерність», «За мужність та волю до перемоги», усі переможці та призери змагань нагороджені грамотами, та  медалями.

      Міський голова Жашківської громади І.А.Цибровський  вручив грошові винагороди тренеру з боксу ДНЗ «ЖАТПЛ» І.Д.Самару, за підготовку та успіхи жашківських боксерів на обласних та всеукраїнських змаганнях та фіналісту Черкаської області, чемпіону Збройних Сил України серед чоловіків, бронзовому призеру Чемпіонату України з боксу серед чоловіків до 22 років Ігорю Харченку,  як кращому боксеру Жашкова – 2019 року.

(Голова СК "Альянс" І.Самар)

БІЛЬШЕ ФОТО - на офіційній сторінці у Facebook



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь