A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Тимчасова зайнятість

Дата: 20.12.2019 14:12
Кількість переглядів: 492

Державна служба зайнятості надає можливість тимчасового працевлаштування, як безробітним, так і особам зайнятим трудовою діяльністю. Так, однією з дієвих форм матеріальної підтримки безробітних, надання можливості закріплення на робочому місці є організація громадських та інших робіт тимчасового характеру.

Відповідно до пункту 8 статті 31 Закону України «Про зайнятість населення» для додаткового стимулювання мотивації до праці та матеріальної підтримки безробітних та інших категорій осіб роботодавцями організовуються строком до шести місяців роботи, що носять тимчасовий характер. Для організації таких видів робіт тимчасового характеру не можуть бути використані постійні робочі місця та вакансії.

Саме за рахунок тимчасової зайнятості, шляхом організації робіт тимчасового характеру, можливо оперативно задовольнити потреби роботодавців та виконати певні види робіт.

З безробітними, які залучаються до виконання робіт тимчасового характеру, укладаються трудові договори на строк, що сумарно протягом року не може перевищувати 180 календарних днів.

Роботодавці, що винаймають безробітних для виконання робіт тимчасового характеру та ведуть соціально-відповідальний бізнес, здійснюють роботу з благоустрою та відновленню інфраструктури міст та районів, які постраждали в наслідок збройного конфлікту тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь