A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Доповідає ВУЖКГ. Окрім планових робіт доводиться вирішувати проблеми збитків, завданих жашківчанами

Дата: 30.09.2019 16:17
Кількість переглядів: 579

27 вересня комунальниками було ліквідовано порив по вул. Шевченка та відновлено водопостачання по вул..Кармелюка. У суботу уже розпочато роботи із прибирання опалого листя у парку слави та парку відпочинку біля Жашківського РБК. Сьогодні, 30 вересня, зібране сміття вивозитимуть. Передбачається, що прибирання у цих зонах проводитиметься поетапно, по мірі опадання листя.

На вихідних працівниками ВУЖКГ також проводився демонтаж старої лінії електропередач на території Жашківського аграрно-технологічного професійного ліцею. Наразі проводитиметься підготовка до монтажу та оновлення ЛЕП з метою освітлення двору закладу, де в темну пору доби учні проводять заняття спорту на майданчику.

З 30 вересня планується покіс бур’янів біля гаражів по вул. Дунаєвського(старе кладовище), прибирання, навантаження та вивіз сміття та гілля з вул. Дунаєвського; проведення робіт із благоустрою та демонтаж старих і встановлення нових колодязів біля тротуару від вул.Героїв АТО до вул..Перемоги.

Це лише частина із запланованого на найближчі дні. Та окрім планових робіт комунальникам доводиться вирішувати і питання іншого характеру. Приміром, у ніч із 27 на 28 вересня громадянином було розбито скло громадської вбиральні біля РБК. Особу, котрою було нанесено шкоду, встановлено. Вітрину буде замінено коштом винуватця.

29 вересня невідомі пошкодили високовольтний роз’єднувач підстанції №3 (обслуговує споживачів по вул.. Заводська, Островсього і Молодогвардійців та вуличне освітлення вул..Перемоги і Заводської). Наразі встановлюється сума збитку.  Електропостачання відновлено, але у зв’язку з ремонтними роботами 30.09. – будуть перебої. Просимо вибачення за тимчасові незручності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь