A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

На апаратній нараді обговорювалися нагальні питання життєдіяльності громади

Дата: 26.09.2019 10:51
Кількість переглядів: 578

Фото без опису23 вересня під керівництвом міського голови Ігоря Циброського відбулася апаратна нарада, в якій взяли участь керівники підрозділів, відділів та комунальних підприємств і установ Жашківської міської ради.

В ході зібрання порушувалися актуальні та нагальні питання життєдіяльності громади. Зокрема: готовність до опалювального сезону Жашківського підприємства теплових мереж та закладів освіти. Ігор Цибровський наголосив: обігрів шкіл, дитсадків та закладів позашкілля повинен розпочатися своєчасно.

Начальник ВУЖКГ Микола Муштаєв зауважив, що виникла необхідність докупити матеріалів та запчастин для виконання робіт із благоустрою. Наразі проводиться обрізка дерев, і з запланованими об’ємами роботи необхідно впоратися до холодів, а це потребує відповідних матеріалів та засобів.

Наразі закуплено матеріали для посипки доріг і тротуарів. Опираючись на досвід минулого року, комунальним підприємством закупляються саме матеріали, а не готова суміш. Посипковий матеріал готується комунальниками – це суттєво здешевлює його вартість та підвищує якість. План очистки доріг від снігу та посипання доріг і тротуарів наразі коригується.

Наразі відпрацьовується ідея будівництва сортувальної лінії твердих побутових відходів на міському полігоні – доповів Микола Муштаєв.

Обговорили і питання підготовки до новорічних свят та вбирання головної ялинки громади, ремонт опалювальної системи новоствореної мистецької школи.

Ґрунтовні роботи проводяться на стадіоні імені Юрія Гагаріна: паркова зона очищається від сміття та стихійних насаджень, минулого тижня було проведено посів газонної трави на футбольному полі, регулярно проводиться його полив через систему водопостачання, збудовану працівниками стадіону та відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму (ВКМПСТ) Жашківської міської ради. Втім, як зауважив директор КУ «Стадіон імені Юрія Гагаріна» Богдан Лавренюк, невідомі громадяни пошкодили 5 лавок – місць сидіння для вболівальників та фасадні панелі адмінбудівлі. Тож єнеобхідність освітлення території стадіону та встановлення камер відеоспостереження.

Начальник ВКМПСТ Жашківської міської ради Інна Білик доповіла про підготовку до відзначення Дня туризму та Дня міста, озвучила програму заходів у ці дні, а міський голова запросив до активної участі у цих заходах апарат виконкому міської ради.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь