A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Квест «Екологічна мандрівка»

Дата: 24.06.2019 11:38
Кількість переглядів: 614

Гра-квест стає все популярнішою серед гуртківців Жашківського міського будинку культури. Директор МБК та організатор подібних заходів переконана Катерина Рибаченко: квест – найзахопливіша для дітей форма навчання.

«Квести ми влаштовуємо в парку біля будинку культури. В ході цієї гри діти працюють в команді і не просто ведуть пошук, а виконують завдання різної складності, вчаться орієнтуватися на місцевості, розвивають логічне мислення. І все це відбувається під час рухової активності, адже щоб знайти наступну зупинку свого маршруту, чергову підказку, їм доводиться побігати парком», - розповідає Катерина Миколаївна.

Такий квест пройшли молодші гуртківці МБК під час заходів з нагоди Дня захисту дітей. 14 червня така гра під назвою «Екологічна мандрівка» була організована для вихованців МБК підліткового віку. Участь в заході взяло 11 учасників квесту, та 7 координаторів. Завданням квесту було поліпшення знань підлітків про флору і фауну планети Земля та розвиток екологічної свідомості.

По завершенні гри діти отримали презенти від відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради і гостинці від благодійного фонду «Нова громада». Опісля всі учасники заходу влаштували літній пікнік на природі із сміхом, жартами та щирим спілкуванням.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь