A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Увага! Конкурс!

Дата: 28.03.2019 16:29
Кількість переглядів: 386

Інформація про проведення конкурсу з визначення

виконавця земельних торгів

        Конкурсна комісія з відбору виконавців послуг з виконання робіт із землеустрою, оцінки земель та земельних торгів, з метою проведення процедури продажу права оренди земельної ділянки, шляхом проведення земельних торгів, оголошує конкурс з визначення виконавця земельних торгів.

Дані про земельну ділянку:

  • місце розташування: вул. Соборна, 36, та 36-б, м. Жашків, Черкаської області;
  • орієнтовний розмір – 0, 2644 га та 0,0617 га;
  • цільове призначення – для будівництва та обслуговування об'єктів фізичної культури і спорту за рахунок земель житлової та громадської забудови та для будівництва та обслуговування нежитлової будівлі котельні (для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови) за рахунок земель житлової та громадської забудови.

Умови конкурсу:

  • перелік підтвердних документів, які подаються на конкурс з відбору виконавців:

заява про участь у конкурсі з відбору виконавця земельних торгів за встановленою формою;

копія документа, що засвідчує реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків або копія паспорту для осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку у паспорті фізичної особи – підприємця (для претендента – фізичної особи – підприємця);

згода на обробку персональних даних (для претендента – фізичної особи – підприємця);

копії установчих документів претендента та довідки про присвоєння йому ідентифікаційного коду за ЄДРПОУ (для претендента – юридичної особи);

копії кваліфікаційних документів ліцитаторів, які працюють у штатному складі або залучені за трудовим договором і яких буде залучено до проведення земельних торгів та підписання протоколу земельних торгів (за наявності);

інформація про продані лоти: кількість, стартова ціна, ціна їх продажу у порівнянні зі стартовою ціною;

  • пропозицію про вартість виконання робіт (в тому числі, про вартість робіт із землеустрою щодо відведення земельних ділянок, із зміною їх цільового призначення на земельні ділянки для будівництва торговельно – розважального та спортивного комплексу та виготовлення детального плану території) з урахуванням податку на додану вартість, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт.
  • строк подання конкурсної документації – до 03.05.2019  року;
  • поштова адреса, за якою подаються документи – Жашківська міська рада, вул. Захисників України, 17, м. Жашків, Черкаської області, 19201, з відміткою  «На конкурс з відбору виконавців послуг з виконання земельних торгів» із зазначенням об’єкта та дати проведення конкурсу. У конверті мають міститися підтвердні документи з їх описом та окремий запечатаний конверт з конкурсною пропозицією.

       Переможець забезпечує підготовку лотів або фінансування підготовки лотів до продажу на земельних торгах за власний рахунок з наступним відшкодуванням йому витрат переможцем земельних торгів у відповідності до частини 5 статті 135 та частини 5 статті 136 Земельного кодексу України.

Переможцем визнається учасник, який запропонує найменшу вартість послуг з виконання робіт із землеустрою та виготовлення детального плану території, а також за критеріями найменших строків виконання послуг (робіт) та кількості проданих лотів, їх вартості порівняно із стартовою.

Витрати на організацію і проведення земельних торгів, у тому числі виплата винагороди виконавцю земельних торгів, здійснюватимуться без витрачання бюджетних коштів.

Інформація про проведення конкурсу:

  • дата, час і місце проведення конкурсу – 06.05.2019, о 10.00 год., Жашківська міська рада, вул. Захисників України, 17, м. Жашків, Черкаської області;
  • відомості про місцезнаходження комісії, контактні телефони – 19201, Жашківська міська рада, вул. Захисників України, 17, м. Жашків, Черкаської області, телефон для довідок – (047 47) 6 11 42, 6 17 97.

Міський голова                                                                     І.Цибровський

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь